Tipographic

Szolgáltatásaink

Teljeskörű nyomdai szolgáltatásokat kínálunk
Nyomdai előkészítés

Nyomdai előkészítés, színbontás, levilágítás

Nyomdaipari szolgáltatások

Nyomdaipari termékek teljeskörű gyártásával foglalkozunk. Nyomógépeink alkalmasak 61×86 cm méretű, bármilyen jellegű egy- és többszínű munka elkészítésére. A nyomdai munkát vágó-, tűző-, kiegészítő és kisegítőgépek segítik.

Könyvkötés

Dokumentumokat kötünk bőrbe, műbőrbe.

Nyomtatványok

Gyártunk ügyviteli nyomtatványokat, céges levélpapírokat, borítékokat. Ezek leporelló vagy sorszámozott kivitelben is készülhetnek

Info

Már 1994 óta nyújtunk professzionális szolgáltatásokat ügyfeleinknek

Jelenleg egy csíkszeredai telephellyel rendelkezünk, ahol összesen 30 főt foglalkoztatunk. Cégünk irányelve, hogy a megrendelői igények részletes megismerése után, a lehető legpontosabb munkával, kifogástalan készterméket nyújtsunk. Munkatársaink magasfokú szakmai ismereteire és gyakorlati tapasztalataira építve rugalmas üzletpolitikát folytatunk, így a korszerű nyomógépeink kapacitását maximálisan használjuk ki.

A megrendelések szakmában elfogadott gyártási idejéhez képest rövidebb határidővel, folyamatosan vállalunk megbízásokat. Ezért a nyomdai előkészítő- tevékenységünket ennek megfelelően alakítottuk ki. A hosszútávú kapcsolatok kiépítése érdekében, ügyfeleink részére olyan nyomtatvány- mintatárat alakítottunk ki, amely lehetővé teszi a megrendelés gyors azonosítását és a gyártás mielőbbi megkezdését.

Partnereink

Kérdése van?